NOWOCZESNĄ TECHNOLOGIĘ ŁĄCZYMY Z TRADYCYJNYMI RECEPTURAMI

2014-12-09 - PRODUKCJA NA NATURALNYCH ZAKWASACH

 

Dobry zakwas chlebowy (inaczej zwany piekarskim) to zróżnicowany układ mikroorganizmów powodujących ukwaszenie mąki nadający charakterystyczny i niepowtarzalny smak i zapach chleba.

Więcej

PRODUKCJA NA NATURALNYCH PODMŁODACH

Bioaktywna podmłoda pszenna jest wytwarzana, w specjalnych zbiornikach ze stali nierdzewnej, w procesie naturalnej fermentacji mąki pszennej i wody zapoczątkowanej przez szczepy bakterii wyselekcjonowane z naturalnych zakwasów piekarskich.

Więcej

Formularz kontaktowy

Imię i nazwisko
E-mail
Telefon
Treść wiadomości
Przepisz kod z obrazka CAPTCHA Image Załaduj inny obrazek

 

 

Piekarnia Cukiernia "Okruszek" G. i M. Mironowicz - Spółka Jawna

ul. Stawowa 11 (os. Dojlidy) 15-556 Białystok

NIP: 966-187-18-02

Dział sprzedaży  85 732 90 68, 85 740 62 33, kom 604 94 78 78
Cukiernia           696 24 19 18
Biuro                 85 743 30 98
Fax                    85 732 90 68

piekarnia@okruszek.info.pl
Pokaż na mapie
Odwiedziło nas już: 227805 osób.